Massage

20171029_121318

Massage is het manipuleren van oppervlakkige en diepere lagen van spier-en bindweefsel met behulp van verschillende technieken zoals kneden, rollen, pulsen, strijken en strekken met de handen, onderarmen en ellebogen met als doel alle spieren en weefsels los te maken ter bevorderen van ontspanning en welzijn.

Mijn specialisme, fasciale unwinding en energy medicine, gaan gepaard met de boven genoemde technieken tijdens de behandeling.
Ik laat me ook intuïtief leiden naar de plekken op het lichaam waar aandacht nodig is om tot dieper inzicht te komen,
Zo kom je in contact met jezelf, je zelfgenezend vermogen en ontstaat er ruimte om emotionele en/of fysieke trauma’s te verwerken.
Blokkades komen in beweging. Je bloedsomloop, je lymfestroom, je organen en je afweer worden gestimuleerd.
Jij krijgt weer ruimte in je zijn.
Zuurstof gaat daar waar het nodig is in je lichaam, de afvalstoffen die vrij zijn gekomen worden door behulp van voldoende water drinken na de behandeling afgevoerd.

Gedurende de massage zijn de technieken van Quantum Touch® goed te combineren om zo dieper te kunnen ontspannen.  Dit kunnen we tijdens de intake samen bespreken.

Zwangerschapsmassage
Vanaf 4 maanden is het voor moeder en kind veilig om een heerlijk ontspannende massage te ontvangen met extra aandacht voor de lichamelijke klachten die door de zwangerschap kunnen ontstaan.

Voorafgaand aan alle behandelingen is er een intakegesprek om inzicht te krijgen in je klacht(en), vragen te stellen en aan te geven waar je zelf behoefte aan hebt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s